چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

عضو خبرگان رهبری گفت: یکی از ویژگی مهمی که در شخصیت ایشان کاملا مشهود بود، اخلاص در عمل، انجام وظیفه و عمل به تکلیف بود؛ اخلاصی که در عمل برای ایشان ثابت بود، در کمتر کسی سراغ دارم.

حجت­الاسلام والمسلمین واعظ موسوی، در حاشیه مراسم تشییع پیکر آیت­الله محمد صادق نجمی در گفتگو با خبرنگار مرکز خبر حوزه، با اشاره به شخصیت این عالم فقید، اظهار داشت: آیت­الله محمد صادق نجمی از بزرگان و علمای خطه آذربایجان بود که سال­های متمادی مشغول نویسندگی و ارشاد مردم قبل از انقلاب در مسیر انقلاب و در راه آرمان­های امام خمینی(ره) بوده و با اخلاص تمام، فعالیت­های تبلیغی و ارشادی انجام می‌داد و بعد از انقلاب در هر سنگری که احساس نیاز می­شد انجام وظیفه می­کردند.

*کتاب سیری در صحیحین، یکی از تألیفات آیت­الله نجمی

عضو خبرگان رهبری با اشاره به امامت جمعه 20 ساله آیت­الله نجمی در شهرستان خوی، ابراز داشت: ایشان در این مدت خدمات بسیاری از خود به جای گذاشت و در این سال­های اخیر به دلیل کهولت سن و ضعف جسمانی، سنگر نماز جمعه را واگذار کرده و در ادامه فعالیت­های علمی، به تألیف و تصنیف کتاب­های دینی، اعتقادی، تاریخی پرداخت که یکی از تألیفات شاخص ایشان، کتاب سیری در صحیحین است که بسیار زیبا می­باشد.

*تدریس کتاب­های آیت­الله نجمی در برخی از دانشگاه­های اسلامی

وی در ادامه خاطرنشان ساخت: برخی از کتاب­های ایشان به زبان­های زنده دنیا ترجمه شده و در برخی از دانشگاه‌های کشورهای اسلامی در حال تدریس است.

این استاد حوزه، با اشاره به ویژگی­های بارز آیت­الله نجمی، اذعان داشت: ویژگی‌های که در شخصیت ایشان کاملا مشهود بود، اخلاص در عمل، انجام وظیفه و عمل به تکلیف بود.

حجت­الاسلام والمسلمین واعظ موسوی، با اشاره به خاطره­ای از این عالم فقید، تصریح کرد: در جریان انتخابات میان‌دوره­ای اخیر، شخصا خدمت ایشان شرفیاب شدم و اصرار داشتم که ایشان به عنوان کاندیدا اعلام آمادگی کنند؛ اما گفتند: صلاح نیست من کاندیدا شوم؛ زیرا برگزار کردن یک انتخابات میان­دوره­ای بعد از من، هزینه سنگینی را به نظام اسلامی تحمیل می­کند و بنده راضی به این هزینه نیستم.

*برخی از ویژگی­های آیت­الله نجمی

عضو خبرگان رهبری بیان داشت: اخلاص در آثار، مردم­داری، نشست و برخاست با قاطبه مردم، استقبال از جوانان، جذب جوانان و ...... از ویژگی­های این عالم فقید می­باشد.

*دانشگاه ایشان در خوی، شعبه­ای از حوزه علمیه شناخته می­شود

وی در پایان با اشاره به تأسیس دانشگاه خوی به دست آیت­الله نجمی، اظهار داشت: این دانشگاه تا زمانی که این عالم فقید حضور مستمر در آن داشتند، انصافا شعبه­ای از حوزه علمیه شناخته می­شد و در آن رفتار دانشجویان، پوشش آنان، اساتید آن و نوع رشته­هایی که در آن تدریس می­شد، بسیار جالب توجه بود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha